Sorry!

Hi, sorry there's no english version of this site. You're welcome to contact me or make an appointment!

Close

Waar droom jij over?

Waar droom jij over?

Waarom dromen duiden?

waar-droom-jij-over-logoDromen doen we allemaal. Jij ook! Of jij je er nu bewust van bent of niet. Dromen brengen je aandacht naar het nu, naar wat is, naar wat gehoord en gezien wil worden in jou. Hier contact mee maken geeft een sterke verbinding met jezelf. Door aandacht te geven aan je dromen stimuleer je het proces van herinneren en onthouden ervan.
Dromen zijn heel divers en kunnen op allerlei manieren inzicht aanreiken. Het gaan ontdekken van betekenis en symboliek in je eigen dromen is een prachtig avontuur. Het gaan begrijpen van de taal van je dromen is een verrassende en speelse manier om het contact met jezelf aan te gaan, te herstellen en te verstevigen.

Waarom je dromen duiden?

Aandacht voor de betekenis van je dromen zal je heel veel geven. Vooral inzicht in jezelf en je handelen. Dromen kunnen je laten zien welke processen in jouw leven plaatsvinden. Ook zijn dromen een perfecte spiegel in het tonen hoe je met jezelf omgaat en alledaagse situaties benadert. Dromen laten op inventieve en creatieve wijze zien wat er speelt en wat jou daarin misschien (deels) ontgaat. Het gaan ontdekken van wat er via dromen gecommuniceerd wordt is als een innerlijke reis. Een reis met jezelf als gids. De taal van je dromen is persoonlijk en daarom ben jij de enige die begrijpt wat er bedoeld wordt. Jij kunt intuïtief de klik ervaren van de juiste betekenis. Door dit proces stimuleer je jouw eigen intuïtie. In ons contact zal ik vanuit mijn ervaring en deskundigheid dit proces begeleiden.

Kijk ook op Samen dromen of Droomcoaching en Valérie Tichelman of neem vrijblijvend contact op.

 

Loading