Sorry!

Hi, sorry there's no english version of this site. You're welcome to contact me or make an appointment!

Close

Droomconsult

Droomconsult

Wat kan ik voor je betekenen?

Een droomconsult is een individueel consult en biedt ruimte om stil te staan bij wat jouw dromen je aanreiken. Jouw droom laat op een heel directe wijze zien wat speelt en komt van binnenuit. Het is heel verrijkend om hier dieper op in te gaan en zo je (zelf)inzicht verder te ontwikkelen. Het bijzondere van het werken met je dromen is dat je die inzichten krijgt aangereikt die exact aansluiten op waar jij in je ontwikkeling bent. Wanneer je de boodschap uit je droom hebt opgepikt schept dat vanzelf ruimte voor verdere ontwikkelingen. Jouw dromen en vragen zijn uitgangspunt en leidraad in het gesprek.

Intervisie

Het individuele droomconsult is zeer geschikt voor intervisie. Dromen laten je zien welke processen er spelen en wat net onder de oppervlakte van je bewustzijn ligt. Een droom kan feedback geven op jouw dagelijks handelen, denken en voelen. Dromen kunnen een antwoord geven op vragen die je hebt. Tijdens een intervisie droomconsult is er alle ruimte om in te gaan op datgene wat de dromen naar voren brengen.
In een vervolg kunnen de bevindingen van een eerdere bijeenkomst naar voren gehaald worden om te zien hoe een en ander heeft doorgewerkt of een plaats heeft gevonden.

Mijn ervaring als astroloog en aurareader neem ik mee als bagage bij het droomduiden. Hierdoor kan ik me op jouw (droom)beelden afstemmen en betekenis ontdekken. Ook heb ik door mijn ervaring diepgaande kennis en inzicht in (energie)patronen ontwikkeld waardoor ik waardevolle instrumenten in handen heb om samen met jou te onderzoeken wat jouw dromen je aanreiken. Meer informatie over mijn ervaring is te vinden op Over Valérie Tichelman en LinkedIn linkedIn_logo.

Een persoonlijk consult kan bij mij thuis in Groningen, via telefoon, FaceTime of Skype. Ik ben regelmatig te vinden op beurzen en festivals. Hier kun je kennismaken met Waar droom jij over?
Kijk bij contact of nieuws voor meer informatie.
Heb je interesse of vragen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Leuk elkaar te ontmoeten!

Loading