Sorry!

Hi, sorry there's no english version of this site. You're welcome to contact me or make an appointment!

Close

Droomduiding doodskist in zwembad

Blog – Waar droom jij over?- Droomduiding

Droomduiding doodskist in zwembad

dreamtime-symbool-gouden-sterVoor ik iets vertel over de droomduiding van doodskist in zwembad eerst kort de droom: In de droom ligt een doodskist te drijven in een overdekt zwembad. Vader ligt in de kist. Vader wil eruit maar vanaf de tribune wordt geroepen dat het niet mag, dat hij het niet moet doen.
Droomduiding
Tijdens het droomconsult wordt de droom nader onderzocht samen met de droomster. De droom speelt zich af in een overdekt zwembad wat hier verwijst naar het gevoelsleven dat afgesloten is: frisse lucht ontbreekt.
Vader is symbool voor de autoriteit in onszelf, dat deel van ons dat gezag heeft en grenzen stelt. In deze droom spreekt dit deel vanuit gevoelens (water). Dit wijst er in deze droom op dat het gevoelsleven heel belangrijk is en je tot steun kan zijn.
Vanaf de tribune klinkt de roep om niet op te staan, zich niet te laten zien. Dit kan de paniek symboliseren bij het naar boven komen van je eigen gezag: jezelf uitspreken en laten zien vanuit je gevoelens.
Er is als het ware een innerlijke emotionele strijd gaande. Als de bestaande situatie verandert brengt dat angst en paniek: een vader die voor dood gehouden wordt wil opstaan uit de dood.
Erkennen van gevoelens en de angst en paniek die dat oproept gaan herkennen, kan heel verfrissend zijn.

Loading

Geef een reactie