Sorry!

Hi, sorry there's no english version of this site. You're welcome to contact me or make an appointment!

Close

Ervaringen

Ervaringen

Ervaringen met Valérie

Binnen een veilige en discrete omgeving opent Valerie op bijzondere wijze de deuren om je dromen op een hoger niveau te leren begrijpen. De wijze waarop ze de verbinding legt tussen je innerlijke wereld, droomsymboliek en het leren begrijpen van het grote geheel is indrukwekkend! Voor degenen die met dromen willen werken, maar ook voor persoonlijke toepassing is deze cursus een echte eye-opener! Voor mij heeft het zowel op werkniveau als op persoonlijk vlak heel veel duidelijkheid gebracht. Met de duidelijkheid en het inzicht waarmee Valerie de lessen benadert is het geen probleem of je een absolute beginner hierin bent of een gevorderde. Wat je in deze cursus leert is zeker iets dat je gemakkelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen.

Marjon Horenberg, Groningen, september 2017

“De droomcursus vond en vind ik superfijn en inspirerend. Je enthousiasme, humor en warme betrokkenheid hebben mij veel gegeven. Naast je brede kennis van dromen, ‘levenskennis’ en bijzondere manier van verbinden, brengt het ook een nieuwe en verbindende kracht in mijn proces”.

Moniek, Groningen, mei 2017

“Met Valérie mijn dromen ‘bekijken’ voelt als een echt hulpmiddel om te zien wat er speelt in mijn leven. Ze geeft als het ware een stem aan wat er gaande is in mijn innerlijke wereld op dat moment. De consulten doen wij meestal via FaceTime of Skype gezien de afstand (Zeeland-Groningen) en het voelt eigenlijk alsof we in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Het heeft een heel ongedwongen karakter, vaak nemen we er zelfs een kopje koffie of thee bij. Ik kan het iedereen aanbevelen”.

-Alexia, Terneuzen, maart 2017

“Ik vind de droomworkshops heel bijzonder en waardevol. Door het delen van de dromen komen er weer nieuwe inzichten die me verder helpen.”

-Vivianne, Groningen, februari 2017

“Wat ik heel prettig vind als ik mijn droom vertel aan Valérie, is dat ze aansluit op een manier waardoor de droom en het verhaal van mezelf blijft. Ik krijg niet een ‘duiding van buitenaf’ die ik maar aan moet nemen, maar ze kruipt als het ware mee in mijn droom en kan op een heel vanzelfsprekende manier de verbinding leggen met mijn huidige leven. Voor mij is wat ze zegt zo logisch, alleen ik kom er zelf niet op. Het is toch de andere kijk die net even andere invalshoeken belicht dan jij zelf vanuit je gewoonte doet.”

– Engelien Hanzens, Haren, maart 2016

“Valérie bedankt dat je er was. Je hebt eer bewezen aan ons en onze dromen, met zoveel helderheid en respect, ervaring, kennis en gevoeligheid.”

Petra Beekhuizen Kahn, Groningen, juni 2015
deelneemster workshop

Loading