Sorry!

Hi, sorry there's no english version of this site. You're welcome to contact me or make an appointment!

Close

Life Coaching

Life coaching

Wat is het?

dreamtime-symbool-gouden-ster
Life coaching richt zich op het ervaren en ontwikkelen van innerlijke balans. En kan je helpen om verschillende kanten van jezelf beter te leren kennen en in harmonie met elkaar te brengen.

Life coaching richt zich op het gaan herkennen van je eigen patronen: inzicht in gedachtes, gevoelens, angsten en zorgen die je hebt, negativiteit en beperkende overtuigingen. Ook, in het anders om leren gaan met spanning en prikkels, gevoelens van ontoereikendheid en niet-goed-genoeg-zijn. Vragen die betrekking hebben op relaties, opvoeding, werk, zingeving en spiritualiteit vormen een goede ingang voor life coaching.

Het doel?

Doel van life coaching is het beter hanteerbaar maken en /of oplossen van innerlijke conflicten en tegenstrijdigheden. Of ook, het ruimte maken voor authentieke gevoelens en verlangens en het ervaren en respecteren van je eigen grenzen.

Voor wie?

Life coaching vraagt een open en nieuwsgierige houding, een bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Een verlangen naar innerlijke groei en bewustwording maakt het mogelijk antwoorden en oplossingen in jezelf te vinden. Het geeft verbinding en acceptatie van dat wat is.

Voor meer informatie kun je kijken op Over Valerie Tichelman of vrijblijvend contact opnemen.

Loading