Sorry!

Hi, sorry there's no english version of this site. You're welcome to contact me or make an appointment!

Close

Over Valérie Tichelman

Over Valerie Tichelman

Wie ben ik?

valerie tichelman_fotoMijn naam is Valérie Tichelman en woon in Groningen. Ik ben open voor een ontmoeting met jou om nieuwe inzichten, een ander perspectief, steun, reflectie en feedback te geven of om een spiegel voor je te zijn.
Dit, vanuit mijn professionele achtergrond, levenswijsheid en ervaring maar bovenal als levensreiziger, moeder, partner en vrouw onderweg.
Mijn werkwijze is respectvol voor wie jij bent en voor de weg die jij gaat.
Ik heb een academische achtergrond als orthopedagoog en heb ervaring opgedaan in het werken met cliënten in mijn praktijk als professioneel astroloog en reader en later als droomduider. Deze disciplines zet ik niet meer als zodanig in maar vormen de achtergrond waartegen ik mijn inzicht en kennis heb opgebouwd. Het me afstemmen op jou en jouw vragen of behoefte staat in ons contact centraal.
Dromen hebben op een speelse en spontane wijze verrassend veel te bieden en kunnen daarom onderdeel vormen van ons gezamenlijk gesprek maar dat hoeft niet.

Meer informatie over mijn ervaring is terug te vinden op LinkedIn linkedIn_logo.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Loading