Sorry!

Hi, sorry there's no english version of this site. You're welcome to contact me or make an appointment!

Close

Over Valérie Tichelman

Over Valerie Tichelman

Wie ben ik?


waar-droom-jij-over-logoMijn naam is Valérie Tichelman, spiritueel coach te Groningen. Tijdens de coaching creëer ik ruimte voor nieuwe inzichten, een ander perspectief, reflectie en feedback. Dit bied ik vanuit mijn professionele achtergrond, levenswijsheid en ervaring als moeder, partner en vrouw onderweg.
Ik heb een academische achtergrond als orthopedagoog en heb ervaring opgedaan in het werken met cliënten in mijn praktijk als professioneel astroloog en aurareader en later als droomduider. Ik heb me verdiept in diverse spirituele richtingen en de laatste jaren in non-dualisme. Dit heeft me gevoed en geïnspireerd.

Werkwijze

Mijn werkwijze is respectvol voor wie jij bent en voor de weg die jij gaat. In ons contact staat mijn afstemming op jou centraal. Door me te verbinden met universeel bewustzijn reik ik aan wat jou ondersteunt. Hierdoor verruim je jouw zelfbewustzijn en kom je tot nieuwe inzichten en antwoorden.
Dromen hebben op een speelse en spontane wijze verrassend veel te bieden en kunnen een onderdeel vormen van de coaching maar dat hoeft niet.

Meer informatie over mijn ervaring is terug te vinden op LinkedIn linkedIn_logo.
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Loading