Sorry!

Hi, sorry there's no english version of this site. You're welcome to contact me or make an appointment!

Close

Over Valérie Tichelman

Over Valerie Tichelman

Wie ben ik?


waar-droom-jij-over-logoMijn naam is Valérie Tichelman, life coach te Groningen. Tijdens de coaching creëer ik ruimte voor nieuwe inzichten, een ander perspectief, reflectie en feedback. Dit bied ik vanuit mijn professionaliteit, levenswijsheid en ervaring.
Ik heb een academische achtergrond als orthopedagoog en heb ervaring opgedaan in het werken met cliënten als professioneel astroloog, aurareader en droomduider. Ik heb me verdiept in diverse spirituele richtingen.

Werkwijze

Mijn werkwijze is intuitief en respectvol voor wie jij bent en de weg die jij gaat. Integriteit, oprechtheid en diepgang zijn daarin kenmerkend.  Tijdens de coaching maak ik gebruik van visualisaties en energie-oefeningen. Doel is om zelfbewustzijn te vergroten en te komen tot nieuwe inzichten en antwoorden om zo de verbinding met jezelf te versterken.

Mijn coaching betreft maatwerk. Het aantal keren dat je komt voor coaching bepalen we in overleg. Jouw behoefte is hierbij het uitgangspunt.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Voor mij belangrijke inspiratiebronnen

non-dualisme
Soundhealer Tom Kenyon

Loading