Sorry!

Hi, sorry there's no english version of this site. You're welcome to contact me or make an appointment!

Close

Over Valérie Tichelman

Over Valerie Tichelman

Wie ben ik?

valerie tichelman_fotoMijn naam is Valérie Tichelman en woon in Groningen. Ik houd me al zo’n 27 jaar bezig met mijn dromen en de duiding ervan. Voor mij is dit een niet meer weg te denken en onmisbare activiteit. Ik ervaar droomduiding als een verhelderende manier om tot (zelf)inzicht te komen. De eenvoudige, directe wijze waarop dromen in staat zijn inzichten aan te reiken spreekt mij heel erg aan.

Na een studie orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik me verder ontwikkeld tot beroepsastroloog bij Aurinko in Heerenveen en professioneel aurareader bij het Centrum voor Effectieve Intuitie. In mijn Praktijk voor Innerlijke Groei heb ik vele jaren met behulp van deze disciplines met cliënten gewerkt. Het duiden en interpreteren van energiepatronen en beelden is hier altijd een belangrijk onderdeel geweest. Daarnaast heb ik me in de afgelopen jaren verdiept in de advaita vedanta of nondualiteit. Dit is een belangrijke inspiratiebron geworden.
In de loop van 2015 is voor mij duidelijk geworden dat ik het plezier wat ik ervaar in droomduiding en de verrijking die het te bieden heeft, wil delen met anderen.

Meer informatie over mijn ervaring is terug te vinden op LinkedIn linkedIn_logo.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Loading