Sorry!

Hi, sorry there's no english version of this site. You're welcome to contact me or make an appointment!

Close

Over Valérie Tichelman

Over Valerie Tichelman

Wie ben ik?


waar-droom-jij-over-logoMijn naam is Valérie Tichelman, spiritueel coach te Groningen. Tijdens de coaching creëer ik ruimte voor nieuwe inzichten, een ander perspectief, reflectie en feedback. Dit bied ik vanuit mijn professionaliteit, levenswijsheid en ervaring.
Ik heb een academische achtergrond als orthopedagoog en heb ervaring opgedaan in het werken met cliënten als professioneel astroloog, aurareader en droomduider. Ik heb me verdiept in diverse spirituele richtingen en de laatste jaren in non-dualisme. Dit heeft me gevoed en geïnspireerd.

Werkwijze

Mijn werkwijze is intuitief en respectvol voor wie jij bent en de weg die jij gaat. Integriteit, oprechtheid en diepgang zijn daarin kenmerkend. In ons contact staat mijn afstemming op jou centraal. Door me te verbinden met universeel bewustzijn reik ik aan wat jou ondersteunt. Tijdens de coaching maak ik gebruik van mindfulness, visualisaties en energie-oefeningen. Doel is om zelfbewustzijn te vergroten en te komen tot nieuwe inzichten en antwoorden; om de verbinding met wie je in wezen bent te versterken.
Dromen hebben op een speelse en spontane wijze verrassend veel te bieden en kunnen ook een onderdeel vormen van de coaching maar dat hoeft niet.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Voor mij belangrijke inspiratiebronnen

non-dualisme
Nisargadatta Maharaj
Soundhealer Tom Kenyon

Loading